Застреляха виден израелски мафиот посред бял ден в Мексико сити

 dariknews.bg
Застреляха виден израелски мафиот посред бял ден в Мексико сити

Виден криминален бос в подземния свят в Израел и неговият бодигард бяха застреляни посред бял ден при дръзка атака в ресторант в Мексико сити, съобщава Russia Today. Според една от версиите, убийците са членове на местен наркокартел и са наети от израелска банда, свързана с организираната престъпност.

Израелският криминален бос и осъден убиец Бен Сучи и бодигардът му Алон Азулай, който също е известен в подземния свят, бяха застигнати от „градушка от куршуми“ в ресторант в търговския център „Артс Педрегал“ в мексиканската столица в сряда. Властите заявиха, че убийството им вероятно е свързано с разчистване на сметки в израелската мафия. Общо 44 куршума са били изстреляни по време на стрелбата, която беше заснета от охранителни камери в мола.

 

#Entérate: Ben Sutchi llegó a México como consultor antisecuestro, estuvo ligado al Mossad y lo protegió la AFI: Regino | Video ..

Виж оригиналната статия в dariknews.bgпоследни новини

Управляващите дължат отговор на народа за вихрещата се корупция

11 юли 2020 00:46:00 actualno.com
Управляващите дължат отговор на народа за вихрещата се корупция

"Управляващите дължат отговор на целия народ за вихрещата се корупция и проваленото си управление", коментират от пресслужбата на президента в отговор на декларацията на ГЕРБ, цитирани от...