Животът на тези четири зодии ще се промени през септември (ВИДЕО)

 dariknews.bg
Животът на тези четири зодии ще се промени през септември (ВИДЕО)

Всички надежди сега са насочени само към есента и тя няма да подведе никого. От първите дни много желани неща ще станат по-близки и по-достъпни за знаците на зодиака. За някои септември ще бъде най-добрият месец от 2019 г. въобще. И ще бъде запомнен с нещо специално. Каналът "Видео хороскоп" във vbox7 показва кои са те:

Близнаци

Астролозите имат прекрасни новини за Близнаците, защото този знак сега се нуждае от подкрепа. Така че с началото на септември стабилността ще се възцари в живота им. Много проблеми ще се разрешат сами и няма да е нужно да отделяте време и усилия за тях. Наесен ще разцъфнете отново и ще повярвате в себе си, ще получите възможност да подредите личния си живот, както и да се приближите към мечтите си.

Нови предизвикателства, любов или проблеми: Какво готви септември за 12-те зодии? (ВИДЕО)

Овен

Овенът може да започне буквално нов живот, след като свърши лятото. Лятото ви проверяваше в много отношения, а сега е време да изразходвате силите си не за решаване на проблеми, а за издигане нагоре. И есента ще ви даде много шансове. И още – любовните проблеми ще бъдат решени. Ако през лятото отношенията са ви носели само разочарования, то през есента всичко може да се промени драстично.

iStock/Getty Images ..


Ключови думи : проблеми, видео, лятото, септември, есента

Виж оригиналната статия в dariknews.bgпоследни новини

Красимир Вълчев: Училищата са готови за матурите

1 юни 2020 08:33:00 actualno.com
Красимир Вълчев: Училищата са готови за матурите

Ситуацията е необичайна, но училищата са готови за матурите. Това заяви министърът на образованието Красимир Вълчев в ефира на предаването "Тази сутрин" по bTV. Имаме достатъчно квестори,...