последни новини

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | следваща

Родена е Астрид Линдгрен

 
Родена е Астрид Линдгрен

1907 г. Астрид Анна Емилия Линдгрен е шведска детска писателка....