2500 студенти ще празнуват в Смолянско, 2000 от тях – в Пампорово

 actualno.com
2500 студенти ще празнуват в Смолянско, 2000 от тях – в Пампорово

Общо 2500 студенти ще празнуват 8-ми декември в Смолянска област. 2000 от тях са избрали хотели в Пампорово. Уточнени са заведенията, хотелите, ресторантите и почивните бази, в които ще празнуват студенти, съобщават от регионалната дирекция „Полиция“.

В тези обекти са извършени специализирани проверки от служители на “Охранителна полиция” и РД “Пожарна безопасност и защита на населението”, като на собствениците и ползвателите им е обърнато внимание върху възможните рискове от престъпни посегателства.

Тим Чембърс – англичанинът, който промени съдбата на едно българско село

Преди 16 години доспатското село Бръщен с близо хиляда жители е като всички останали в Родопите – западнало, с рекордно число без...

Прочети повече

Дадени са препоръки за повишена бдителност и навременно подаване на информация за извършени противоправни деяния.

Изготвени са графици за увеличено полицейско присъствие във всички населени места в областта, както и в к.к. Пампорово, особено в районите около питейните и увеселителните заведения. Ще бъде засилен контролът по безопасността на движението в дните от 8-ми до 10-ти декември 2017 г., ще се провеждат и специализирани полицейски операции по противодействие на престъпността и опазването на обществения ред.

Ще се обръща специално внимание на съхранението и продажбата на акцизни стоки без бандерол и стоки с неясен произход.

Отмениха бедственото положение в община Смолян

Кметът Николай Мелемов отмени бедственото положението на територията на цялата Смолянска община, като кризисната мярка отпадна тази веч...

Прочети повече

Ще се набляга на мерките за недопускане на терористични актове и произшествия. Заради интензивното придвижване на пътници е повишено полицейското присъствие около автогарите и спирките за междуселищен транспорт.

Извършват се системни проверки на увеселителни и питейни заведения – дискотеки, зали за хазартни игри, клубове и търговски обекти, като е завишен контролът при пренасянето, законната употреба и съхранението на взривни вещества, огнестрелно оръжие, боеприпаси и пиротехнически изделия.

Създадена е организация за регулиране и подпомагане на движението, а в случай на усложняване на метеорологичната обстановка - за своевременно въвеждане на временна организация.


Ключови думи : студенти, празнуват, пампорово

Виж оригиналната статия в actualno.com