Какво прави Ким Чен-ун във фабрика за козметика?(СНИМКИ)

 dariknews.bg
Какво прави Ким Чен-ун във фабрика за козметика?(СНИМКИ)

Севернокорейският лидер Ким Чен-ун и съпругата му посетиха обновена фабрика за козметика в Пхенян, съобщи държавната информационна агенция КЦТА, цитирана от Йонхап.

 

Ким и И Сол-джу, която рядко се появява на публични места, направиха обиколка във фабриката, за да се запознаят с производствения процес и да изпробват произвежданите там продукти за красота.

 

UN FLEEK: North Korean leader Kim Jong-un has been photographed visiting a cosmetic factory in Pyongyang with his wife. #TenNews

Публикувахте от Ten News в 29 октомври 2017 г.

Севернокорейският лидер остана много доволен и каза, че козметиките, произвеждани във фабриката, са многобройни и качествени, предаде КЦТА.

 

И Сол-джу роди третото си дете от Ким през февруари, съобщиха през август южнокорейски медии след спекулации, че е бременна, тъй като от няколко месеца не се бе появявала на обществени събития. ..


Ключови думи : ким

Виж оригиналната статия в dariknews.bgпоследни новини

Продължават протестите срещу расизма в редица страни след убийството на Флойд (ВИДЕО)

5 юни 2020 23:53:00 dariknews.bg
Продължават протестите срещу расизма в редица страни след убийството на Флойд (ВИДЕО)

Протестни демонстрации имаше отново днес в много страни, въпреки предупрежденията за опасност от заразяване с коронавируса, в продължаващата вълна от възмущение срещу убийството на...