Аделина Радева се раздели емоционално с NOVA, Лора Инджова поема „Здравей, България“

 dariknews.bg
Аделина Радева се раздели емоционално с NOVA, Лора Инджова поема „Здравей, България“

Водещата на „Здравей, България“ Аделина Радева се раздели с NOVA. Чаровната журналистка, с която зрителите се събуждаха през последните две години и половина, прие покана да се завърне в екипа на Българската национална телевизия. За раздялата си с NOVA емоционално сподели самата Аделина тази сутрин в последния си ефир като водеща на сутрешния блок „Здравей, България“.

„Всички промени минават през сърцето. За да бъде човек щастлив и с хляба земен, и с хляба небесен, които както знаем трудно стоят на обща трапеза, му е нужно много малко и то е да бъде благодарен. Благодаря на NOVA за доверието и симпатията, които ми демонстрираха през цялото време. Това приятелство продължава и ще го има. Благодаря и на зрителите, които участват активно в „Здравей, България“, за това, че ми дадоха възможността да водя предаването с най-висок рейтинг в сутрешния ефир. Много е приятно да си тръгваш с такова самочувствие“ – сподели Аделина Радева.

Емоционален беше моментът и за нейния екранен партньор Виктор Николаев. „Ади е душата на това предаване. Всички обичаме смеха ѝ. Един безкрайно вдъхновяващ приятел, не просто професионалист. Всяка сутрин идвах с удоволствие на работа заради нея. Благодаря ѝ за прекрасното приятелство, което пазим във времето“ – сподели Виктор.

„В лицето на Аделина NOVA губи изключително качествен колега и ценен приятел. Аз, която съм водила сутрешен блок и познавам тежестта на постоянното ставане в 4 сутринта, разбирам желанието на Ади да се върне в по-нормален работен режим.

Желая ѝ успех от сърце, в който изобщо не се съмнявам. БНТ прави истински трансферен удар с връщането на Аделина в ..


Ключови думи : блок, виктор, зрителите, nova, сподели, аделина радева, здравей българия“, лора инджова

Виж оригиналната статия в dariknews.bgпоследни новини

Германия тества нова ваксина срещу COVID-19

11 юли 2020 14:35:00 dariknews.bg
Германия тества нова ваксина срещу COVID-19

Германия тества нова ваксина срещу коронавируса, като за участие в изпитанията са се записали над 4 500 доброволци. Проучванията се извършват в университетската болница в германския град...