Amazon раздава бонуси на служителите си, работили по време на пандемията

 investor.bg

Снимка: Dhiraj Singh/Bloomberg

Amazon предлага на работниците си на първа линия еднократни бонуси, за да „покаже признанието си“ към служителите, които продължават да идват на работа по време на коронавирусната пандемия, пише CNCB, позовавайки се на информация от самата компания.

В бележка до служителите Дейв Кларк, старши вицепрезидент на Amazon, отговарящ за търговията на дребно, посочва, че технологичният гигант ще плати на служителите от складовете, които са на пълно работно време, на работниците в Whole Foods и на тези по доставките по 500 долара бонус. Онези, които работят почасово, ще получат 250 долара бонус, а шофьорите на Flex, които доставят пакетите за Amazon, ще вземат по 150 долара, ако са работили по над 10 часа през юни.

Още по темата

Amazon тества носимо устройство, известяващо за спазване на социалната дистанция


Мениджърите на магазини Whole Foods ще получат по 1000 долара бонус, а собствениците услуги по доставки на трети страни ще вземат по 3000 долара.

„Моите благодарности и признателност за наистина забележителното отношение към клиентите, което показахте по време на това пътуване“, пише Кларк в бележката. „Никога не съм бил по-горд с нашите екипи“, посочва той.

Бонуси ще бъдат раздадени на служителите на пълно и непълно работно време, които са били с Amazon през месец юни, както и на екипите в ..


Ключови думи : служителите, бонуси, работниците, юни, amazon, whole foods, долара бонус

Виж оригиналната статия в investor.bgпоследни новини

Мицотакис: Гърция няма да приеме нови строги условия от ЕС

5 юли 2020 10:14:00 investor.bg
Мицотакис: Гърция няма да приеме нови строги условия от ЕС

Гръцкият премиер Кириакос Мицотакис. Снимка: Geert Vanden Wijngaert/Bloomberg  Гръцкият премиер Кириакос Мицотакис заяви, че няма да приеме строги условия от Европейския съюз за...