Брад Пит и Дженифър Анистън тайно планират сватба...

 dariknews.bg
Брад Пит и Дженифър Анистън тайно планират сватба...

Изминаха 15 години, откакто Дженифър Анистън подаде молба за развод с Брад Пит, но все още никой не може да забрави връзката. А феновете не бяха на себе си, когато по-рано тази година се разразиха слухове, че бившата двойка отново е влюбена.

В действителност, в това, за което се твърди, че е било добре обмислен план, те се събраха по време на сезона за награди, хвърлиха се един върху друг зад кулисите и дори се държаха за ръце и размениха целувка на наградите SAG. „Те искаха да изпратят ясно послание: обичат се много дълбоко и тази нова връзка, която споделят, става все по-силна през цялото време“, заяви източник пред едно списание. „Отне им много време, за да съберат смелостта да бъдат снимани заедно, случи се, те могат да изведат нещата на следващото ниво“.

Нещо се случи между Дженифър Анистън и Брад Пит на червения килим (СНИМКИ)

Въпреки това не било лесно повторното събиране на двамата, особено след годините с разбито сърце за 51-годишната Дженифър, след като Брад я остави заради Анджелина Джоли през 2005 г. Едва след развода на Брад и Анджелина през 2016 г. се появи твърдението, че се е свързал отново с бившата си изгора Дженифър, след като присъства на нейния 50-и рожден ден и на коледно парти в имението ѝ в Лос Анджелис.

И преди тази топла прегръдка на „Златния глобус”, близък до актрисата каза пред „Мирър”, че двамата са имали поне пет тайни срещи, включително и в дома на Дженифър по Коледа. „Не мисля, че тя някога е спряла да го обича, въпреки че той разби сърцето ѝ, когато я остави заради Анджелина Джоли“, казва източникът.

Фалшива романтика: Брад Пит забравил за Анджелина и вече има нова жена ..


Ключови думи : анджелина, снимки, брад пит, дженифър анистън

Виж оригиналната статия в dariknews.bgпоследни новини

Христо Монов: Калпакчиев извърши престъпление, Панов руши подмолно доверието в съда

3 юни 2020 13:19:00 dariknews.bg
Христо Монов: Калпакчиев извърши престъпление, Панов руши подмолно доверието в съда

Съставът на Софийския апелативен съд със своето решение да освободи предсрочно Джок Полфрийман подрони справедливостта и извърши престъпление срещу българската държавност. Това каза на...