Да помогнем: Самотен баща на 3-годишно детенце се бори с тежко заболяване

 dariknews.bg
Да помогнем: Самотен баща на 3-годишно детенце се бори с тежко заболяване

Зов за помощ. 41-годишен баща оттлежда сам 3-годишното си момиченце. Той обаче е почти неподвижен заради заболяване в гръбначния стълб. Въпреки направената му операция в България, Росен Стефанов от две години е на легло. Лекари от клиника в Турция дават големи надежди да се възстанови. Операцията обаче струва 24 000 евро, а сумата е непосилна за Росен. Добрата новина е, че в резултат на благотворителна кампания, по-голямата част от парите е събрани, посочва NOVA.

 

Бащата живее в една стая от 20 кв. м.

 

„От 12-годишен имам полупрешлен, който не е зараснал и с течение на годините този прешлен се е стопил. Просто сега започна да оказва влияние, но допреди 2 години нямах здравословни проблеми. Бях нормален човек, ходех на работа. След време обаче започна да ми отказва първо левият крак, а сега в момента - и десният”, разказа Росен Стефанов.

 

За него вече е невъзможно да извършва сам обичайните си дейности. А 3-годишната му дъщеря се нуждае от него и грижите му.

 

Единствената опора за болния мъж и момиченцето му са родителите. Двамата пенсионери са поели тежката грижа за сина си и внучката си. Шансът за възстановяването на Росен е голям, казват от турската клиника. Предлагат да извършат операция на прешлените и да ги стабилизират чрез импланти.

 

По дарителската сметка на Росен са събрани вече 21 000 евро. Нужни са още 3 000. А самотният баща има една обикновена мечта, а именно - да се грижи за дъщеря си.

 
Открита е дарителска сметка във FiBank:

 

Росен Валентинов Стефанов

 

IBAN: BG13FINV91501317235545

 

BIC: FINVBGSF

 

PayPal: ..


Ключови думи : баща, стефанов, росен

Виж оригиналната статия в dariknews.bgпоследни новини

„Черешката на тортата” сервира смях и много настроение в първата си седмица

4 декември 2020 15:23:00 dariknews.bg
„Черешката на тортата” сервира смях и много настроение в първата си седмица

Петнадесети сезон на „Черешката на тортата” ще поднесе на зрителите много вкусотии, интересни гости и домакини и още по-интересни вечери. Доайенът на доброто обслужване шеф Иван Манчев...