Доктор Дре се развежда след 24 години брак

 dariknews.bg
Доктор Дре се развежда след 24 години брак

55 годишният Доктор Дре (Андре Ромъл Йънг) се развежда с 50-годишната Никол Йънг след 24 години брак. TMZ научи, че Никол е подала молба за развод.

Точните причини за прекратяването на брака все още не са известни. Двойката обаче определено ще трябва да се обърне към съда, за да раздели имуществото си, тъй като няма предбрачен договор. В момента състоянието й се оценява на 800 милиона долара.

Gulliver/Getty Images

Доктор Дре стана известен благодарение на хип-хоп композициите си, а по-късно започна да произвежда аудио оборудване, което донесе на семейството по-голямата част от богатството. Той основава музикалния лейбъл „Aftermath Entertainment“ и помага на начинаещи рапъри да издадат първите си албуми срещу част от приходите от продажби.

 

REPORT: Dr. Dre's wife files for divorce after 24 years of marriagehttps://t.co/ae9nA3Fomt

— XXL Magazine (@XXL) June 29, 2020Двамата се ожениха през 1996 г., в зората на звездната кариера на музиканта. От брака си те имат две деца: син Труф и дъщеря Трули. ..


Ключови думи : доктор дре

Виж оригиналната статия в dariknews.bgпоследни новини

Австралия обмисля да предложи убежище на жители на Хонконг

2 юли 2020 10:57:00 dariknews.bg
Австралия обмисля да предложи убежище на жители на Хонконг

Австралия заяви, че обмисля да предложи убежище на жителите на Хонконг, които желаят да напуснат бившата британска колония заради наложения от Пекин нов закон за националната сигурност,...