„Фабрика за истина” на Коуди Макфейдън – театърът на сенките започва

 www.peika.bg

Световната сензация Коуди Макфейдън продължава в пета поредна книга разказа си за специален агент Смоуки Барет, която увлича читатели по цял свят в своето преследване.

Още по темата

„Красиво безразсъдство” – опасната красота на греха

Смеете ли да влезете в „Кулата на шутовете“?

Излиза единствената автобиография на Мохамед Али

Най-голямата игра на живот и смърт е започнала. Готови ли сте да отворите очи?

Специален агент Смоуки Барет преследва най-безпощадните серийни убийци на планетата и няма равна в това. Самата тя е белязана жертва на свирепо чудовище, отнело семейството ѝ преди години, но надделява отново и отново в играта на котка и мишка с психопатичните садисти.

Но нещата напоследък са започнали да се подреждат. Смоуки отново има мъж до себе си, а в нея расте нов живот. Единственото, което желае в момента, е да се наслади на спокойствието и да осигури безопасност и удобство за новото си семейство.

Но злото е на път. И се завръща с могъща сила. Само в рамките на една нощ три семейства срещат жестока участ. Но истинският ужас се намира под къщите им – там, където никой не подозира, се помещава истински музей на смъртта, на извратеното удоволствие от причиняването на болка.


Ключови думи : част, случай, историята, страна, себе, след като, хора, свят, усмихна, майка, никога, човек, фбр, най голямата, момичета, бащата, майката, алън, лос, семейство, убиецът, специални, сервиз, прабаба, серийни, агент смоуки барет, специален агент смоуки, коуди макфейдън, директорът ратбън, голямата дъщеря, нцажп, уилтън

Виж оригиналната статия в www.peika.bgпоследни новини

6 от най-ярките винарски региони в Европа, които всеки пътешественик ще иска да посети

10 юли 2020 18:09:00 www.peika.bg

Тези водещи региони за производство на вино предлагат изключителни пейзажи, интригуваща история и най-добрите вина в света. Какво повече би могъл да поиска пътешественик любител на...