Гала става тв сватовница

 dariknews.bg

След като Гала отвори врата към личния си живот и сподели подробности за мъжа до себе си, сега влиза в ролята на телевизионна сватовница. Риалити проектът на „На кафе" - „Влюби се в мен", е в разгара си. Безкомпромисното жури от 5 известни дами, между които Гала, Диана Любенова и журналистката Ива Николова, ще избере най-атрактивния ерген, който благодарение на предаването ще има възможността да срещне жената на живота си.

Близо 300 кандидати заявиха желанието си да бъдат провъзгласени за „ЕРГЕНЪТ", за чието сърце ще се борят безброй атрактивни дами. След две седмици журито ще направи своя избор и ще започне търсенето на неговата половинка.

До момента най-младият претендент е на 16 години, а най-възрастният - на 73. Сред тях има татуист и шампион по бойни изкуства. „Професионален плейбой съм, живея в САЩ, Лондон и от време навреме в Приморско", казва друг от кандидатите, а трети заявява: „Принципно съм актьор и принципно се занимавам с кино". . .

Документите на някои от желаещите за участие са подадени от собствените им майки. Сред претендентите има популярни лица като Андрей от „Островът на изкушението" и Панайот от „Биг брадър 3".

Това, което е ясно, е, че журито няма да бъде пристрастно нито по отношение на възрастта, нито по отношение на известността на кандидатите. Най-важният критерий ще бъдат личните качества, мотивацията и харизмата на участника.

Като награда спечелилите в риалити проекта "Влюби се в мен" ще получат от продуцентите на предаването романтично пътешествие и допълнителна изненада, която се пази в тайна.

Кой ще е избраният и коя ще е избраницата му - всеки понеделник и четвъртък в ..


Ключови думи : гала

Виж оригиналната статия в dariknews.bgпоследни новини

Няма усложнения с контузията на Ибрахимович

5 юни 2020 00:46:00 sportal.bg
Няма усложнения с контузията на Ибрахимович

Няма усложнения с контузията на Златан Ибрахимович, съобщиха от Милан. Нападателят получи травма в прасеца по време на тренировка и се прибра да се лекува в ...