„Ятаган“ разкрива истинското лице на съвсемието ни

 actualno.com
„Ятаган“ разкрива истинското лице на съвсемието ни

Препълнена беше залата за прожекцията на филма „Ятаган“ във Фестивален и Конгресен център, Варна. Това беше и първият град от предпремиерното турне на продукцията. Реакциите на зрителите в морската столица бяха изключително позитивни, а aплодисментите не стихнаха дълго след финалните надписи. Част от актьорския състав и екипа ще обиколят още 6 града за срещи с киноманите преди да се върнат в София. Една от последните им спирки е именно столицата, където ще се състои гала премиерата на дългоочакваната комедия. На 18-и февруари в „Cinema City“, Парадайс център, по червения килим ще преминат Мариан Вълев, Евгения Калканджиева, Ивайло Драгиев, Любомира Башева, Васил Василев - Зуека, Китодар Тодоров, Георги Стайков, Стефан Денолюбов, Ники Кънчев, Невена Бозукова, Силвия Станоева, Любомир Нейков и Ники Илиев.  

Внимание трябва да се обърне и на музикалния подбор за ленатата, включващ популярни парчета на изпълнители като Искрен Пецов, V:RGO, NDOE и др. Специално за „Ятаган“ беше записано и „Шшшт!“ - колаборация между рапъра Homelesz и Ирина Флорин.  Текстът са писали Томас Калоянов и Христо Христов, а музиката - Денис Гаврилов. За създаването  е използван и семпъл от песента „Тя“ на популярната група Трамвай №5. В премиерната седмица на „Ятаган“ ще излезе и официалното видео към парчето.

Няма как да не се обърне специално внимание на Евгения Калканджиева, която освен че ..


Ключови думи : ятаган“, евгения калканджиева

Виж оригиналната статия в actualno.comпоследни новини

Роден е Ран Босилек

26 септември 2020 00:04:00 actualno.com
Роден е Ран Босилек

Роден е на 26 септември 1886 в Габрово. Баща му е занаятчия и опълченец от Освободителната война – починал, когато Ран Босилек е седемгодишен. Ран Босилек има двама братя и две сестри. Всички...