Как да НЕ бъдем модерни на плажа? + най-изтърканите трендове

 www.peika.bg

Ако искате да се потопите в море от разочаровани, изумени, отвратени или обезпокоени погледи, продължавайте да четете. Ако просто искате да се посмеете, също.

Още по темата

Как почивката се превърна в снимка, стори или GIF-че ?!

10 признака, че се нуждаете от почивка незабавно

От какво са готови да се лишат хората, за да пътуват?

Най-НЕмодерните трендове за лятото:

1. Чорапи със сандали - класика, която не е за изпускане. Това ви гарантира събирането на всички погледи върху вас. Можете да използвате и наподобяващите домашни чехли или козина на животно, залепена върху джапанка.

2. Задължително, но като ви казвам задължително, наистина наблягам на тази дума! Купете си възможно най-голямото надуваемо фламинго пояс, което има по магазините. Занесете го на плажа и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО си направете минимум 5 снимки с него за фейсбук и инстаграм.

3. Ако видите заведение, чийто декор да е с нарисувани крила - снимайте се с крилата!!! Отново качете 5 снимки и се отблежете от там. Все пак вие не сте 9872123 човек, който го е направил днес.

4. Снимка на крака на фона на морето! Ако нямате такава снимка, то изобщо не знам защо сте били на море и кой изобщо е разбрал, че сте били там?!

5. Екстеншъни - удълженията за коса са нещо, което всяка уважаваща себе си дама трябва да използва най-вече на плажа. Те трябва да са толкова ..


Ключови думи : хората, снимка, задължително, плажа

Виж оригиналната статия в www.peika.bgпоследни новини

Почти перфектната почивка - за онези, които копнеят да се откъснат от всичко

7 юли 2020 15:11:00 www.peika.bg

„Почти перфектна почивка” от Луси Даймънд дава топло начало на лятото, като преплита съдбите на няколко летуващи в танц на любов, желание, приятелство и доверие. Още по...