Как да разпознаете кръшкача?

 dariknews.bg
Как да разпознаете кръшкача?

Ако подозирате половинките си в изневяра и търсите издайнически признаци, наблюдавайте ги през нощта, пише в. "Дейли стар", позовавайки се на резултатите от проучване, направено във Великобритания.

Ново откритие: Кога жените искат най-много секс

 

Допитването сред 400 потребители на сайта за извънбрачни запознанства Illicit Encounters разкрива, че нощното поведение на кръшкачите обикновено се променя. В какво се изразява тази промяна?

Кръшкачът партньора си мени, но нрава - не

 

Ако половинката Ви внезапно започне да демонстрира необичайна любвеобвилност, имате повод за опасения - 57 процента от прелюбодейците признават, че засвидетелстват по-голяма привързаност към партньорите, на които слагат рога.

10 неща, с които мъжете вбесяват жените

 

Безсънните нощи също се превръщат в обичайно явление - 52 процента от кръшкачите споделят, че когато в живота им се появи трето лице, им е трудно да спят, стават няколко пъти през нощта или се будят по-рано от обикновено.

Жени признават какво в мъжете им ги кара да изневеряват

 

Причината за това е чувството за вина, което най-често се проявява през първия месец след началото на извънбрачната връзка. ..

Виж оригиналната статия в dariknews.bgпоследни новини

Напрежението ескалира, протестиращи щурмуваха бившия Партиен дом (СНИМКИ)

14 юли 2020 23:15:00 dariknews.bg
Напрежението ескалира, протестиращи щурмуваха бившия Партиен дом (СНИМКИ)

В късните часове на антиправителствения процес се стигна до ескалация на напрежението, след като група протестиращи пробиха полицейския кордон и се опитаха да щурмуват сградата на бившия...