Мотивацията на всяка зодия по пътя към върха (ВИДЕО)

 dariknews.bg
Мотивацията на всяка зодия по пътя към върха (ВИДЕО)

Когато сутрин алармата ти отнеме сладкия сън, какво е онова нещо, което най-силно те кара да станеш и да отидеш на работа? И тук не говорим само за пари.

Когато става въпрос за мотивация, всяка една от 12-те зодии има различна причина да върши или да не върши определено нещо. Какво обаче ни мотивира най-много по пътя към успеха? Вижте в канала "Social Virals" във vbox7 какво мислят звездите:

Овен - лидерството

Вие по природа сте енергични хора, които се раздават винаги на 100%. Когато обаче имате шанс да се изкачите на върха, вие се раздавате дори на 150%. Хората, родени под този знак, са лидери по душа и се чувстват некомфортно във всяка друга позиция.

iStock/Getty Images

Телец - личният комфорт

Истинската цел за родените под този знак е спокойствието и удобството. Не искате никой да ви го отнеме. Всъщност това е всичко, което искате от този живот. Удоволствието ви е топ приоритет и работата ви е само инструмент за това. ..

Виж оригиналната статия в dariknews.bgпоследни новини

Правната комисия подкрепи "кариерните бонуси" на съдебните кадровици

23 септември 2020 13:34:00 actualno.com
Правната комисия подкрепи

С 15 гласа „за“, 7 „против“ и нито един „въздържал се“ депутатите от Комисията по правни въпроси отхвърли президентското вето върху текстове от Закона за съдебната власт и повторно...