Наследството на Майкъл Джексън е „живо“

 dariknews.bg
Наследството на Майкъл Джексън е „живо“

Джанет Джексън, сестрата на Краля на попмузиката, заяви в интервю пред в. "Сънди таймс", че наследството на Джако и до днес е живо, благодарение на музиката му.

 

Петдесет и три годишната Джанет отказа да коментира скандалния филм "Да напуснеш Невърленд", в който Уейд Робсън и Джеймс Сейфчук обвиняват Майкъл, се ги е насилвал сексуално като деца.

 

"Наследството на Майкъл е живо. Харесва ми когато видя, че хлапетата продължават да го имитират, а възрастните продължават да слушат неговата музика. Това показва влиянието, което все още има моето семейство по света. Не искам да бъда арогантна, но просто казвам как стоят нещата. И съм благодарна за това!", заяви Джанет Джексън пред изданието.

 

Джанет и нейните братя Тито, Марлон и Джаки, както и нейният племенник Тадж защитиха Майкъл след нападките, направени срещу него във връзка с документалната лента "Да напуснеш Невърленд".

 

Синът на Тито, 45-годишният Тадж, каза неотдавна, че семейството не желае повече да влиза в този дебат, за да не прави реклама на филма. ..


Ключови думи : майкъл, джексън, джанет, наследството

Виж оригиналната статия в dariknews.bgпоследни новини

Утре ще има протест пред посолството на Германия

11 август 2020 19:08:00 actualno.com
Утре ще има протест пред посолството на Германия

На 12 август ще се проведе протест пред германското посолство у нас от 18.30 ч. под надслов: „Масово затваряне на очи пред немското посолство”....