Новини или Novini – картината на печата за 19 август

 actualno.com
Новини или Novini – картината на печата за 19 август

Какво ли да ви омайваме – ако досега не сте разбрали кой вестник какво може да ви предложи като картина на родната и световната действителност, значи имате спешна нужда да се образовате! Направете го в следващите редове, ползвайки сивото вещество в главата си.

Вестник "Сега"

Още 4 месеца отлагане на прословутата вече наредба за касовите апарати – централна новина във вестника. И причината е, че на държавата най-после ѝ увря главата, че трябва повече време за изработка на необходимия софтуер. Например, до 31 март 2020 г. се удължава и срокът за електронните магазини. Причината е в "огромното разнообразие на използваните софтуери и технически предизвикателства за осъществяване на връзка с фискалните устройства", пише в мотивите на предложените поправки на Наредба 18.

Вестник "24 часа"

Тук има два големи акцента. Първият е, че и Красимир Каракачанов заяви, че Волен Сидеров сам се изключил от патриотичната коалиция. Това го разбра всеки с капка акъл още преди сума време, сега потвържденията са просто лятна куртоазия – дори гладът за властта няма как да преодолее всички раздори. А вторият акцент е колко ни е невероятен фискалният резерв – над 11 млрд. лева. Като е толкова добре, защо ..


Ключови думи : вестник

Виж оригиналната статия в actualno.comпоследни новини

42-годишен лекар от Спешна помощ в София почина от COVID-19, заразил се, докато спасявал инфектиран пациент

4 юли 2020 01:42:00 dariknews.bg
42-годишен лекар от Спешна помощ в София почина от COVID-19, заразил се, докато спасявал инфектиран пациент

Тази сутрин, в болница "Пирогов", е починал д-р Юлиян Стамов от Центъра за спешна медицинска помощ (ЦСМП) в София. Това съобщиха от Национална асоциация за спешна медицинска помощ на...