Пушачите заслужават да знаят за бездимните алтернативи

 actualno.com
Пушачите заслужават да знаят за бездимните алтернативи

С провокативни въпроси към Вержиния Джевелекова, мениджър връзки с обществеността във Филип Морис България, за мисията на компанията за бъдеще без дим.

Г-жо Джевелекова, вие инвестирате много в научни изследвания, клинични проучвания и технологии. Смятате ли, че потребителите вярват, че сте сериозни или гледат на това като нов маркетингов трик?

Вярно е, че в днешния свят общественото пространство е пренаситено с всякаква информация, включително псевдонаука, фалшиви новини, "хейт" в социалните медии, повърхностни предположения и др.

Малко са хората, които четат подробно самите научни изследвания, проверяват източниците и анализират детайлите. Това е проблем, както за самите потребители, така и за компания като нашата, но е вярно и това, че обществото и потребителите очакват все повече проучвания и доказателства, че нашите бездимни продукти са по-малко вредни от цигарите – както преди пускането им на пазара, така и след това.

83% от хората по света смятат, че пълнолетните пушачи, които биха продължили да пушат, трябва да имат достъп до точна информация за ....


Ключови думи : българия, изделия, компания, цигари, тютюн, хората, проблем, света, информация, добри, биха, цигарите, нашата, нашите, пушачите, пушат, пушенето, бъдеще, преминат, amp, общественото здраве, филип морис, алтернативи, нагряване, бездимните, бездимни продукти

Виж оригиналната статия в actualno.com