Робърт Дауни се сбогува с Iron man, завръща се като Шерлок Холмс

 dariknews.bg
Робърт Дауни се сбогува с Iron man, завръща се като Шерлок Холмс

Да играя Железния човек в продължение на над 10 години беше „творчески удовлетворяващо“. Това призна холивудската звезда Робърт Дауни Джуниър, който се превъплъти в супергероя на „Марвъл“ между 2008 и 2019 година, съобщава „Контакт мюзик“.

 

54-годишната звезда заяви, че ролята на Тони Старк била едновременно вълнуваща и „изисквала много усилена работа“ и той бил доволен, че е излязъл от зоната си на комфорт и е потърсил нови роли за изява.

„Отмъстителите: Краят” счупи боксофис рекорд в САЩ

"It was a time when … what do they say? Owners start looking like their pets." @RobertDowneyJr explains why at times during his #Marvel run, it might have appeared to outsiders that his public persona and #TonyStark were merging https://t.co/r42ClSViFe

— Hollywood Reporter (@THR) July 14, 2019

 

„Изживях невероятни 10 години, които бяха творчески удовлетворяващи“, категоричен е Дауни. „Беше много, много, много усилена работа и трябваше да навляза доста надълбоко, но не съм бил принуждаван да изследвам нови граници на това какъв ще бъде творческият ми и личният ми живот след това“.

 

Актьорът подчерта, че е много важно да знаеш къде да поставиш чертата между ролята, която изпълняваш на големия екран и собственото ти аз в реалния живот. „Първото нещо, което научаваш в актьорството е – естетическа дистанция. Аз не съм моята работа. Аз не съм това, което правя в студиото“, посочва звездата.

Краят на една велика история: „Отмъстителите: Краят“ (СНИМКИ/ВИДЕО)

 

Междувременно стана ясно, че Шерлок Холмс с Робърт Дауни Джуниър се завръща на голям екран. Новият филм от поредицата ще бъде заснет от Декстър Флечър, който поема ..


Ключови думи : робърт дауни

Виж оригиналната статия в dariknews.bgпоследни новини

Новините: Най-важното за деня, 10 юли

10 юли 2020 22:01:00 actualno.com
Новините: Най-важното за деня, 10 юли

Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 10 юли....