Съдят фотографа на "Мис България 2017" за уронване на престижа

 actualno.com
Съдят фотографа на

Оказва се, че фотографът, чието дело са скандалните снимки на новата "Мис България" ще бъде даден на съд. Организаторката на конкурса Ирина Папазова смята да го съди за уронване на престижа на формата. Тя имала намерение да заведе 6 такива дела, пише "Телеграф".

Припомняме, че избора на Тамара Кочорапова за "Мис България 2017" предизвика вълна от недоволство у нас. В мрежата се появиха снимки, които според разпространителите им показват, "защо Тамара не заслужава да носи короната на най-красивата жена у нас". Самата Тамара, както и организаторите на конкурса обявиха, че вина има този, който ги е фотографирал.

"След няколко дни вадим протоколите в едно от най-сериозните за мен предавания и подготвяме вече 4 дела на физически лица и 2 на юридически", обяви собственичката на модна агенция "Интерсаунд", която държи правата за организирането на "Мис България".

"Спокойно, скоро няма да се отървете от нас. Ще започнем да ви изскачаме и от хладилника. Но хората са казали - да би мирно седяло, не би чудо видяло", коментира още Папазова.


Ключови думи : тамара, мис българия

Виж оригиналната статия в actualno.com