Зам. министър: Полицаите да работят повече, стига протести

 actualno.com
Зам. министър: Полицаите да работят повече, стига протести

Полицаите да положат усилия да засилят сигурността на гражданите, а не само да искат увеличение на заплатите. Това заяви в Девин заместник-министърът на вътрешните работи Стефан Балабанов, цитиран от БНР.

„На мене много ми е чудно как след като се отделят толкова много средства и продължават да се отделят, някои хора се осмеляват да протестират и продължават да искат все повече и повече, не съобразявайки се с възможностите на държавата и бюджета“, каза заместник-министърът в отговор на предупреждението за полицейски протести на 22 декември.

Вътрешният министър: Внимавайте, МВР ви наблюдава с 3500 камери в столицата

Внимавайте, МВР ви наблюдава – 3 500 камери ще следят за сигурността в столицата. Това каза вътрешният министър Валентин Радев, к...

Прочети повече

„Бих ги призовал да увеличат поне с толкова проценти темпото си на работа и разкриваемостта на престъпленията, с колкото правителството им е отделило средства през тази година, включително увеличение на заплатите от 1 януари“, допълни Балабанов.

Заместник-министър на вътрешните работи Стефан Балабанов и директорът на ГДПБЗН главен комисар Николай Николов откриха обновените сгради на Районното полицейско управление и на Районната служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Девин.


Ключови думи : министър, заместник, балабанов

Виж оригиналната статия в actualno.com